Saturday, 6 April 2013

:: we are aizoners ::


We are aizoners my fwen...
 ayuh tunjukkan betapa korang minat kat Aizat Amdan...
mari ramai2 siapa yang minat jejaka kacak ni support beliau...
...untuk ABPBH 7hb April 2013 atau lebih tepat lagi malam esok ...
btw, aku berbesar hati +++ terharu...
bila dpt tiket free kot malam esok...
Alhamdulillah... walaupun jauh dari stage aku rasa, tapi oke la dari tak dak...
still berbaloi kan? wink2 ^_^ (kelihatan jakun di situ... taw ke 'jakun' tu apa?) hehe
neway, tengs to akak Zila Aizoners yang bagi tiket free kat we olls...
can't wait... later aku updated lg k?



tenkiu akak ieda tec's yang susah payah arrange pembahagian tiket ni...
pengalaman ni... terbaik la... 
apa kata hampa enjoy video ni... khas untuk hampa... :D

video