Tuesday, 25 December 2012

:: Meaning of share ::



oke baiklah... 
sebenarnya saya tak berapa suka share kisah hidup 
atau apa-apa yang berkaitan dengan dunia peibadi pada sesiapa 
*except famili (f0r sure) ...
 yeah right lupa pulak kan... 
actually nak the purpose of this blog 0nly untuk share 
semua resipi dan pengalaman yang saya perolehi... 
memandangkan  i love c00king...
 and also eating... ha ha ha... 
so, menjadi keutamaan saya untuk berkongsi... 
mungkin jgk input-input + inf0rmasi... 
tentang kesihatan dan isu semasa yang saya tahu... 
bak kata 0mputih tu...
sharing is caring... 
oke... hopefully s00n kita akan lebih close...
....and berkongsi banyak benda...
 rajin-rajin lah jenguk blog ni... 
tak f0llow tak apa... 
asalkan rajin bertegur sapa dan 
lapangkan masa kalian untuk menjenguk blog ini... 



diam0nd phrase : benih yang baik dicampak ke laut menjadi pulau =)


No comments:

Post a Comment