Sunday, 27 April 2014

Bubble talk on monday : Busy =.='





Assalamualaikum w.b.t 

Seperti biasa... Isnin bagi kebanyakan orang lain, masih dalam mood-mood mamai lagi kan... Tapi bagi aku Isnin adalah hari yang paling sibuk di dunia... mostly, kerja aku berlambak-lambak atas meja bila isnin, at the end jumaat tiada apa lagi yang tinggal... So, Jumaat apa lagi... Relax sudah... :D

However, I always telling myself, keep calm and relax... don't you dare to get stress... wah... dare bagai... haha... Di kala aku sibuk2 kumpul saham ni, makin ramai yang pergi bercutilah, ada pulak yang prepare nak get married soon... Oh aku? sangat lemah bercerita soal kahwin... weyh, bila rasa gatai sangat nak menikah, jadi macam aku la... usah ditanya kenapa... ahaks3..

Btw, aku jugak menyiapkan diri aku ke arah itu... Memperkemas ilmu di dada dan sentiasa menambahbaikan... ewah... sastera sangat... Sungguhpun begitu, aku tetap menanti siapa bakal Imam aku tu...? Oh my Imam...

Ok la... daripada aku duk sibuk merepek tengah-tengahari isnin ni baik aku ajak hampa semua ke link online shoppingku... hihi... sudi-sudikanlah...

Link : https://www.facebook.com/pages/PipiGebutm/494140847304725?ref=hl
Kalau minat boleh inbox/ pm/ call / msg : 012-591 8732 (wawa)







Terima Kasih banyak... I pray for your happiness and healthy... :D

Jal Gayo



No comments:

Post a Comment