Sunday, 1 December 2013

REVIEW : Dresses from Kimisonweb.com




Macam mana hujung minggu uolls?
 Best tak? Mesti keluar jalan-jalan je kan... 
Untung la..
aku gak yang terperap kat umah... 
S.E.R.I.O.U.S.L.Y bosan weyh... (sambil buat muka stress!) ouchhh...

However, I still have my lappy besides me today.. yeppy!!! o.o
Alhamdulillah selesai la sesi berblogwalking dan terjah blog2 hampa kan...
And and and.... 
aku banyak jugak review blog-blog online business ni... (suka3x)...
Apa yang aku review? 
ahaks... bcos I'm a girl... 
so, yg aku tengok dan searching for...
of cos tak lain tak bukan... 
dress, kasut, baju, tudung...bla...bla...bla....

Ada yang aku minat tak... 
For sure ada la... takkan aku tgk je tanpa berperasaan..
Kita kan perempuan... Tanya la sapa tak teringin...
hihihi... Tunggu gaji noh... cemon baby....
Okeh... dalam banyak-banyak... aku suka baju kat blog ni...
simple je baju-baju dia ...
harga dah tentu sangat berpatutan dan boleh diterima akal...
Betul tak rugi... 
Ni aku bg hampa link blog tu... p tengok +++ cuci2x mata hampa tu taw....
Biaq blinq2 mata hampa... (sambil keluar simbol $$$$) ahhahahha...

yang paling aku suka.... jeng3....
SAFFIYA SHIFFON CARDIGAN-NUDE






RM49.00 sahaja hokeyy...

Ada lagi yang aku suka... Mai mai tengok mai...

Taraaaa...

But... Free size (fit up to M Size) oh malangnya... 
aku ni S pun belum tentu lepas...
ohhh dilema gadis bertubuh kecil...
Bergaya kan dress ni...Simple and sweet... nice of cos...
 Sapa yang M tu lompat2 sekarang...
Harga dia cuba teka?......
I
I
I
I
I
I
I
V
RM69.00 only
Put up your hand for PRINCESS DIANA-Dusty Pink Dress my dear...ahaks.

Last but not least...
Ariana Chiffon Dress- Sweet Pink


datang dalam 3 warna lembut yang memang menarik


Tiffany Blue


and nude..
quite expensive tp amat berbaloi untuk dimiliki..
RM149.00 

Ok sekian sahaja review aku untuk hari ini... Selamat mencuci mata ...

Jal Gayo

No comments:

Post a Comment