Tuesday, 22 January 2013

hari ini dalam SEJARAH !



Dengan terkejar-kejar aku memulakan pagiku hari ni... as all people know, aku terkenal dengan minah yang lambat bangun pagi... susah btoi nak bangun bila dah start tidoq... bak kata mak aku... "hang kalau tidoq, bom meletup kat sebelah pun tak dengaq (dengar ) "... tu la yg mak aku selalu cakap... aku rasa mak hampa pun sama kot... hahhaa... back to our story...aku bangun masa tu dah la 7.20 camtu... MasyaAllah subuh aku?? tercengang sat... subuh gajah la aku pagi ni... tu pun bangun sebab yana ketuk pintu nak datang print slip result... (fyi, print service are available... ehem...ehem...sempat lagi promote) hahhaha... 

macam mana aku nak combined citer aku terbangun lambat dengan aku ber 'bawal' hari ni yerk? sumpah hampa tak faham apa aku dok merepek ni kan? hahha... watever la... yang pasti aku nak habaq kat hampa yang aku berjaya membentuk tudung bawal sarat berat manik kat kepala aku hari ini... 

Taraa... ! bling-bling u0llss...hihik




memang diketahui umum, tudung + baju kurung aku p kelas memang simple... paling kuat pun dok ulang baju hat tu jugak... besa la... cheq kan study lagi... belajar pun guna duit pinjaman...tak mampu nak beli baju mahal-mahal...lagi satu aku ni memang suka sangat pakai tudung syria... taw kan syria tu apa? amboiii terlaser... hahhaha... memang malas nak ber 'iron' bagai kalau jenis aku ni... yang aku taw sarung ja... siap...semudah 1,2,3 ! hahhaa... tapi sekarang mood aku nak bertudung bawal ni memang selalu ja ada... sebab jeles tgk budak kelas aku pakai bawal molek-molek belaka... s0 kalau tak cuba sekarang bila lagi kan... benda kalau tak biasakan sampai bila-bila pun tak biasa... hihi...

yang penting ada benda nak story...ni first time zarul a.k.a zaza ketua kelas kami nak panggil nama seorang demi seorang untuk kehadiran...semua antara kami pun dipanggil dan acara sahut-menyahut bermula... sampai ja kat mira...

"noor amirah binti nahari..! "
"ye saye"
ok...

aku pulak pandai-pandai jer menambah...

"AMIRAH hadir NAHARI belum lagi..."


semua orang diam..tengah fikir kot apa aku nak cuba sampaikan ni...lastly,ikah ngan mira sebelah aku tersengih-sengih gelakkan aku...kuang3..


 motif la aku ni...kelakar sangat lew tu... (tangan atas bahu)...
aku pun tak pasti nape aku buat perkara macam tu...but the facts, aku malu giler kat jiran sebelah meja aku,si ikah dan si mira...tp sori sangat-sangat mira... bukan niat nak mempermainkan nama keluarga ni... so sori [sambil buat muka comel  >.<

mood aku nak bergambar hari ni nampak gayanya membuak-buak... s0, ayuh kita tgk gambar free...

DPR6 * keep miss u girls.... :D


wink **

senyum s0kmo la saing-saing amb0 ni... :D


coridor ni jgk erk jd tempat nak bergambar... :D

okeh la...actually banyak lagi gambar nak tunjuk kat hampa... tapi dah tak larat nak upload and yang paling penting cheq nak p beradu sat noh... hampa tunggu next entry check okeh... tenkiu sudi berkunjung... jasamu dikenang... <3


ikhlas dari hati 






5 comments: